Workation

Ondernemen kan best eenzaam zijn. Zeker op het moment dat je weer heerlijk nieuwe plannen aan het maken bent. Je stroomt over van enthousiasme, maar je hebt (bijna) niemand om het mee te delen. En of even te horen hoe zij erover denken. Is het haalbaar? Hoe zou het nog beter kunnen enzovoort. En daardoor een nog vetter plan maken. Elkaar motiveren en upgraden, dat is wat ik mis als ondernemer.
Daarom staan deze workations in het teken van ‘Get ready for 2024, dream big and go beyond…..
Tijdens deze workation kun je diverse workshops volgen die ervoor zorgen dat jij na deze dagen een gaaf plan de campagne voor 2024 hebt. Een plan dat haalbaar is en je net iets meer uitdaagt en daardoor je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Maar natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en zijn er heerlijke momentjes ingebouwd zodat het ook echt een mini vakantie voor jezelf wordt. Dit zorgt ervoor dat jij uitgerust (en vol energie) naar huis gaat.
Ga jij mee? De kosten variëren van 495,00 euro voor workations aan zee, 995,00 voor driedaagse workation in Barcelona, tot 1495,00 voor een vijfdaagse workation in Ibiza. De workations zijn inclusief overnachting, alle workshops, eten en drinken. Stuur even een bericht bij vragen of voor een aanmelding. Er is plek voor 8 vrouwen, dus wacht niet te lang. 
Check de event kalender voor alle data.