Werk met mij

Op 6 mei start er weer een nieuwe ronde van mijn programma: Van winkeltje naar BOOMING business. Een programma waar al meerdere ondernemers aan hebben meegedaan en altijd zoveel zijn gegroeid met hun bedrijf, hun omzet en met zichzelf.
Doe jij deze rond ook mee? Klik dan hier voor meer informatie

 

 

Als ondernemer heb je meestal je dag al snel gevuld met allerlei ad hoc dingen, waardoor je marketing niet altijd op nummer 1 staat. Terwijl dit DE motor is van je bedrijf. Maak het jezelf niet te moeilijk en kijk waar je het voor jezelf makkelijker kunt maken. Geloof mij, daar word je alleen maar beter van (tip 1). Maar wat zijn de mogelijkeheden? Als eerste, lid worden van Rock your Business. In de online omgeving staat zoveel informatie omtrent marketing, sales, ondernemen dat je daar altijd iets van opsteekt. En makkelijker nog, het gaat je tijdwinst opleveren omdat je het allemaal niet zelf hoeft uit te zoeken. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier

Boek een strategie sessie. Hiermee help ik je in een paar uurtjes tijd aan een nieuw plan, een nieuwe strategie of scherpen we de dingen wat aan. Soms is het fijn om weer even met iemand te sparren, zodat je daarna weer helemaal bruist van de energie en goede ideeën. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wat ook kan is het boeken van een Marketing Campagne. Ik weet namelijk dat je met een gave marketing actie in no-time je omzet, je klanten en je zichtbaarheid vergroot. En wie wil dat nou niet. Toch vergeten veel ondernemers dit of vinden ze het teveel gedoe en daar gaan we verandering in brengen.